Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

День Незалежності в Новому Тагамлиці

 

День Незалежності в Новому Тагамлиці

 

23 серпня 2016 року о 15.00, на подвір»ї Новотагамлицького сільського клубу відбулися заходи з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Урочистості, вітання від депутата районної ради Людмили Бойко, святковий концерт за участю колективу художньої самодіяльності Михайлівського сільського будинку культури у складі Тамари Чопей, Сергія Філонича, Світлани Билим, Алли Борисенко, Інни Седенко, Романа Мінька, Наталії Рогової, Євгенія Билима, Ігора Яковенка, Альони Ільницької, Олександра Жовніра, Віталія Шевченка та місцевих артистів – Юлії Чендер та Надії Піняшко. Всього захід тривав більше двох годин. Художня програма була насичена та різножанрова.

Звучали як українські народні так і естрадні пісні, а поміж ними глядачів переглядали уривки з жартівливої вистави «Михайлівські Фараони».

Після завершення концертної програми всіх присутніх безкоштовно частували смачними стравами та напоями, які приготували небайдужі місцеві жителі – Ірина Кольвах, Любов Лефан, Алла Безпалько, Людмила Попонець, Світлана Матяшенко. Далі була святкова дискотека, в якій приймали участь і діти і молодь і старше покоління. 

Активну участь у підготовці до свята прийняли Микола Лефан, який крутив дискотеку та електрик Ігор Кравченко, який змонтував нові ліхтарі придбані за кошти сілської ради, що тепер освітлюють всю

території перед сільським клубом.

Спонсором заходу традиційно виступило місцеве базове підприємство ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС», надавши кошти, продукти, автотранспорт для підвезення артистів, всього на загальну суму близько десяти тисяч грн. Тому окремі слова подяки хочеться висловити голові наглядової ради ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС» Олександру Івановичу Прокопенку за надану допомогу.

 


« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua