Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

Урочистості з нагоди свята Останнього Дзвінка

27 травня 2016 року на подвір»ї Новотагамлицького НВК ЗНЗ-ДНЗ відбулися урочистості. Перед урочистим відкриттям присутніх чекав приємний сюрприз – «флеш-моб - Україна - єдина»» в якому взяли участь учні та вихованці школи та увесь педагогічний колектив. На завершення адміністрація школи випустила символічних Голубів Миру.

Урочистості розпочала директор НВК Тетяна Ландар, яка привітала всіх з завершенням навчального року, вручилала почесні нагороди учням, вчителям та спонсорам за надану допомогу протягом навчального року.

Від райдержадміістрації  та відділу освіти молоді та спорту присутніх вітала представник відділу у справах сімї, молоді та спорту Наталія Мирошниченко. Сільський голова Андрій Карацюпа також привітав усіх зі святом, подякував колективу НВК за проведену протягом навчального року роботу та повідомив про плани виконкому сільської ради щодо організації дозвілля молоді влітку.

Від імені спонсорів школи виступила Наталія Вихарева, інспектор з кадрів ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС», яка привітала присутніх зі святом та вручила грошові подарунки всім випускникам.

Цікавими та емоційними були привітання від випускників та вихованців ДНЗ. Крім того кожен клас підготував виступ та присвятив його школі.

Після останнього дзвоника, який пролунав у виконанні одинадцятикласника Сергія Чамари та першокласниці Шепітко Вікторії учні пішли на останній в цьому навчальному році урок.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua