Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

З матеріалів 1 пленарного засідання 24 сесії 7 скликання

      15 вересня 2017 року відбулося перше пленарне засідання  24 сесії сьомого скликання Новотагамлицької сільської ради

До Дня Українського козацтва депутати надали матеріальну допомогу в розмірі 1000 грн. п’яти учасникам АТО, які зареєстровані на території сільської ради. Крім того виділили матеріальні допомоги на лікування двом ліквідаторам аварії на ЧАЕС на загальну суму 7000 грн.

Серед інших питань  депутати внесли зміни до бюджету сільської ради, щодо отримання субвенції з обласного бюджету  в розмірі 80 000 грн. на поточний ремонт дороги (роботи вже виконані), добавили кошти на виплату матеріальних допомог  односельцям, надали субвенцію на утримання фахівця по оформленню субсидій,  здійснили інші «внутрішні  перекидки», виключно в межах затверджених кошторисних призначень.

Рішення щодо створення громадських пасовищ  депутати не підтримали. В зв’язку з цим виникла необхідність в проведенні другого пленарного засідання даної сесії, на якому додатково обговорити питання створення громадських пасовищ.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua