Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

День села в Новому Тагамлиці

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   23 серпня 2017 року в с. Новий Тагамлик святкували День села та День Незалежності України. На початку концерту  сільський голова передав Почесну грамоту сільської ради голові наглядової ради ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС» Олександру Івановичу Прокопенку -  як найкращому платнику  податків до бюджету сільської ради та найкращому спонсору громади. Концерт готували силами місцевих учасників художньої самодіяльності. Також для глядачів співала завідувач сектору культури Машівської райдержміністрації Лариса Ніколенко.

Концертна програма тривала понад дві години. Згадали про всіх жителів громади. Вітали і хліборобів і вчителів та медиків, соцпрацівників і культпрацівників, престарілих і наймолодших, тих хто найдовше в парі. Згадали й про захисників вітчизни і чорнобильців, багатодітних матерів, кращих господарів. На багатьох чекали різноманітні подарунки.

Наприкінці програми всіх почастували короваєм, а на подвір’ї всі охочі безкоштовно поласували смачною кашею з м’ясом та напоями, які приготували працівники ТОВ Карлівське СГП ЛОС».

Спонсором заходу традиційно виступив голова наглядової ради ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС» Олександр Іванович Прокопенко

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua