Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

Виїздний прийом громадян народного депутата України Андрія Реки

 

 

 

 

 

 

 

    13 вересня, згідно з планом проведення виїзних прийомів громадян на своєму виборчому окрузі, Народний депутат України Андрій Олександрович  Река зустрівся з апаратом Новотагамлицької сільської ради та сільським головою Андрієм  Карацюпою, активістами громади та головою наглядової ради ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС»» Олександром Івановичем Прокопенком, агрофірма котрого веде свою сільськогосподарську діяльність на території НовогоТагамлика. 
    Під час обговорення багатьох нагальних для громади питань, було підняте і те, що стосувалося виставлення луків і пасовищ на аукціон. Як зазначив Андрій Олександрович Река, не можна не погодитися з тим, що понад 280 га. на 60 голів ВРХ – забагато. Всю іншу площу – скошують ті, у кого є спецтехніка і реалізовують сіно споживачам, не сплачуючи податки. І процес цей взагалі некерований. Громада вимагає взяти його під контроль сільської ради і надавати у користування луки виключно через аукціон. Таким чином процес буде керованим і прозорим, а ще – наповнить місцевий бюджет.
    Обговорили і кілька питань, що стосуються розвитку і благоустрою Нового Тагамлика та інших сіл. Одне з них – встановлення в селі Вільне дитячого ігрового майданчика. Хоч громада вже й придбала  два таких: у Новому Тагамлику і в Огуївці (привезуть на днях), однак у селі Вільне люди також бажають мати подібний, незважаючи на те, що у цьому населеному пункті проживає не так багато дітей.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua