Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотагамлицький старостинський округ» (код ЄДРПОУ: 21047425) був реорганізований і увійшов до складу Машівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Новий Тагамлик
(Козельщина, Вільне, Огуївка, Новий Тагамлик)
Машівська селищна рада, Полтавська область

ТОВ "Карлівське" СГП "ЛОС" допомагає ремонтувати дороги

Поганий стан доріг – актуальна проблема сьогодення. Не виключенням є і Новотагамлицька сільська рада. Можливості сільського бюджету обмежені навіть для придбання таких матеріалів як щебінь та шлак, про асфальт навіть не йде мова. А якщо ще додати до цього вартість послуг по перевезенню та ремонту, то суми виходять просто нереальні для сільського бюджету.

В найгіршому стані знаходиться дорога в с. Огуївка, по вул.. Гагаріна та Орчик, по якій ще й пролягає маршрут шкільного автобуса.

Як завжди, на допомогу прийшло базове підприємство ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС»». Надали щебінь, послуги по навантаженню, перевезенню автомобілем «Маз» (водій Анатолій Огуй). Силами працівників з благоустрою сільської ради: Володимира Клименка, Тетяни Боровіченко, Марини Джіжіни провели роботи по розгортанню щебеню. В результаті найбільші ями, які були роками по цьому маршруту і не давали змоги шкільному автобусу їхати, було засипано.

Від виконкому сільської ради висловлюємо подяку голові наглядової ради ТОВ «Карлівське СГП «ЛОС»» Олександру Прокопенку за розуміння та допомогу в цьому питанні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua